NIEUWS
WAT  IS  INVIDIA
HISTORIE
WERKWIJZE
SNAREDRUM
CUSTOMS
DRUMKIT
FOTO'S
CONTACT
GASTENBOEK

 

 

 

INVIDIA is een door mij, Erik Duivenvoorde, in april 2008 opgezet drummerk voor handgemaakte kwaliteits (snare)drums opgebouwd uit hoogwaardige materialen. INVIDIA is geen bedrijf, de drums maak ik in mijn vrije tijd, het is een hobby. Maar waarom voor een hobby dan gelijk een drummerk? Hoe het zover is gekomen kun je bij Historie lezen. 

Ik maak drums voor mijzelf en voor verkoop. INVIDIA snaredrums zijn exclusief te koop bij Steenbeekmusic in Nijkerk, één van de grootste slagwerkzaken van Nederland. Maar rechtstreekse verkoop is natuurlijk ook mogelijk, neem gerust contact op via erik@invidiadrums.nl

Tevens maak ik in opdracht van anderen snaredrums. Hierbij beschouw ik het maken van een drum als een project wat ik in stappen met je doorloop om zo tot een unieke drum te komen, geheel naar jouw wensen mbt klank en uiterlijk. Meer informatie over custom made INVIDIA snaredrums vindt je op de Custom drum pagina.

Kun je als hobbyist topkwaliteit drums maken? Ja. Als je met goede materialen, veel toewijding en de hoogste aandacht voor detail werkt en weet hoe de zaken in elkaar steken. Maar je moet er vooral veel lol in hebben. En dat heb ik. Het is zelfs de enige reden dat ik drums maak. Ik wil er niet mijn beroep van maken, ik wil er niet rijk van worden en ik hoef ook niet de wereld er mee te veroveren. Verder probeer ik een eigen stijl te ontwikkelen, drums met een hoogwaardige uitstraling. 

Op de rest van de site kun je meer informatie vinden hoe ik werk. Als je je kan vinden in hoe ik te werk ga en als de drums die ik tot nu toe heb gemaakt je aanspreken dan kan ik wellicht wat voor je betekenen. Graag zelfs.

 

 

 
 

© www.invidiadrums.nl