NIEUWS
WAT  IS  INVIDIA
HISTORIE
WERKWIJZE
SNAREDRUM
CUSTOMS
DRUMKIT
FOTO'S
CONTACT
GASTENBOEK

 

 

 

CUSTOM DRUM

 

Het is mogelijk om een INVIDIA snaredrum naar jouw wensen op gebied van klank en uiterlijk te laten maken. Het laten maken van een custommade INVIDIA snaredrum is niet “een drum kopen”, het is een traject dat we samen in gaan waarin eerst uitgebreid wordt besproken wat jouw wensen zijn. Vervolgens kijken we wat de mogelijkheden zijn waarbij ik je natuurlijk kan adviseren. Ik ga in ieder geval pas beginnen met het bouwen van je snaredrum zodra we allebei zeker weten wat jij wilt. Het gaat er namelijk om dat jij een snaredrum krijgt die voldoet aan jouw verwachtingen. Het resultaat zal een unieke snaredrum zijn, samengesteld uit louter hoogwaardige materialen, van hoge kwaliteit en het belangrijkst, gemaakt naar jouw specificaties. Als je voor een stave snaredrum zou kiezen wordt zelfs de ketel speciaal voor jouw gebouwd. 

Ik streef met INVIDIA drums een bepaalde “look and feel” na en ik kies daar bewust voor. Mijn tot nu toe gemaakte snaredrums geven die uitstraling goed weer. Spreekt dit uiterlijk jouw aan, dan kan ik ongetwijfeld een snaredrum voor je maken waar je lang veel plezier van zult hebben. Mocht het zo zijn dat tijdens het bespreken van jouw snaredrum naar voren komt dat de INVIDIA stijl niet aansluit bij jouw wensen dan zal ik je eerlijk adviseren om niet bij mij een snaredrum te laten maken. Ik kies er namelijk voor om alleen snaredrums af te leveren waar ik voor 100% achter sta.

Zoals je zult begrijpen is het onmogelijk om aan te geven wat een custommade snaredrum zal gaan kosten. Er zijn heel veel mogelijkheden en iedere drum kan anders zijn. De prijzen van mijn huidige snaredrums kun je echter als richtlijn nemen, maar nogmaals, dit kun je niet als vaste prijs zien.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden over een op maat gemaakte snaredrum, neem dan gerust contact met me op via erik@invidiadrums.nl. Ik zal je met plezier helpen. 

 

 

 
 

© www.invidiadrums.nl